Sing Duwe Isin Nella Kharisma Download mp3 Sing Duwe Isin music baru

Sing Duwe Isin

- Nella Kharisma 8

Lirik lagu Sing Duwe Isin terbaru

Sing Duwe Isin
Versi : Catur Arum
>>>
>>
>
Eman eman hang dieman eman,
Sing weruho sing keneng dieman,
Alitah wis ngerti, iku ono hang duwe
Apuwo kok magih, mokso dijuwut baen
Koyo-koyo, sing ono liyane maning..
Kebacut, sing duwe isin..
Sopo baen wong mesti loro,
Sopo baen wong mesti ngersulo..
Sopo baen sing kiro ridho,
Masiyo-masiyo wong demen,
wong seru demene
kari sing toleh-toleh
Sawangen werane dunyo,
Ring kono kembang kumbang pating keleleran,
Mung kari milih, mung kari methik
Sing entek-entek sing kurang-kurang..
Delengen hang temenanan,
Sing kiro ati sing keturutan,
Paran enake demenan,
Hang di sanding duwene uwong..
==catur arum, sing duwe isin==

Lihat Lebih


Download lagu Sing Duwe Isin Mp3 gratis

Download mp3 lagu Sing Duwe Isin TerbaikDownload lagu Sing Duwe Isin mp3 Gratis
Mendengarkan musik mp3 kecepatan tinggi Sing Duwe Isin - Lagu Terbaru - di LaguMp3Free.Org, Download music Sing Duwe Isin baru 2018 Download lagu gratis kualitas Sing Duwe Isin - Download Lagu Gratis - di LaguMp3Free.Org, Download lagu Sing Duwe Isin keinginan Anda bahagia mendengarkan musik Free Download musik Mp3 Sing Duwe Isin gratis di Mp3 Terbaru - Musik Indonesia Gratis